Supervisie

Supervisie is een van de meest zinvolle en leuke onderdelen van een opleiding. Je krijgt één-op-één toegespitste feedback op je functioneren, je wordt aangemoedigd maar ook geconfronteerd. In een supervisie leer je dingen die in cursussen nauwelijks aan bod komen en je hebt een ervaren vertrouwenspersoon waarmee je je twijfels en stubbelingen kunt bespreken. Zelf heb ik heel veel voldoening en plezier in het geven van supervisie aan collega's.

De supervisie is bedoeld voor gedragstherapeuten, gz-psychologen in opleiding, psychiaters of psychotherapeuten die een supervisietraject moeten volgen voor hun opleiding.

Ook voor ervaren therapeuten kan een (kort) supervisietraject zinvol zijn, bijvoorbeeld als ze met een nieuwe doelgroep of methode willen gaan werken of als ze bepaalde vaardigheden willen verdiepen.

Supervisie geef ik individueel, in tweetallen of in groepen in mijn praktijk in Borne of op locatie. Bij individuele trajecten kunnen we van Skype of FaceTime gebruik maken. Ik begeleid ook het uitvoeren en schrijven van een n=1 studie.

Supervisie kan gericht zijn op de (basis)vaardigheden en kennis van de cognitieve gedragstherapie of toegespitst op MBCT of het Unified Protocol.

Het tarief voor een supervisie-sessie van 45 minuten is € 109,-.

Informatie en aanmelding
Contact en 074-2666090.

Betalingsvoorwaarden-NIP.pdf 

Werkwijze-huisregels-en-beroepskwalificaties.pdf 

Supervisie

Supervisie in leerzaam en inspirerend!

Supervisie gedragstherapeuten, gz-psychologen, psychiaters en psychotherapeuten

Vierdaagse cursus in Bunnik, 4 en 18 mei en 1 en 15 juni 2017
Eendaagse workshop MOL in Bunnik, 30 maart en 22 juni 2017

Maandelijks stuur ik een nieuwsbrief met een instructieve tekst zoals je die in de rubriek Literatuur MOL kunt vinden. Wil je die ontvangen? Stuur dan je mailadres met de vermelding s.v.p. nieuwsbrief naar

info(_AT_)gerschurink.nl