Supervisie

Supervisie is een van de meest zinvolle en leuke onderdelen van een opleiding. Je krijgt één-op-één toegespitste feedback op je functioneren, je wordt aangemoedigd maar ook geconfronteerd. In een supervisie leer je dingen die in cursussen nauwelijks aan bod komen en je hebt een ervaren vertrouwenspersoon waarmee je je twijfels en stubbelingen kunt bespreken. Zelf heb ik heel veel voldoening en plezier in het geven van supervisie aan collega's.

De supervisie is bedoeld voor gedragstherapeuten, gz-psychologen in opleiding, psychiaters of psychotherapeuten die een supervisietraject moeten volgen voor hun opleiding.

Ook voor ervaren therapeuten kan een (kort) supervisietraject zinvol zijn, bijvoorbeeld als ze met een nieuwe doelgroep of methode willen gaan werken of als ze bepaalde vaardigheden willen verdiepen.

Supervisie geef ik individueel, in tweetallen of in groepen in mijn praktijk in Hengelo of op locatie. Bij individuele trajecten kunnen we van Skype of FaceTime gebruik maken. 

Het tarief voor een supervisie-sessie van 45 minuten is € 115,-.

Informatie en aanmelding
Contact en 074-2666090.

Betalingsvoorwaarden-NIP.pdf 

Werkwijze-huisregels-en-beroepskwalificaties.pdf 

Supervisie

Supervisie in leerzaam en inspirerend!

Supervisie gedragstherapeuten, gz-psychologen, psychiaters en psychotherapeuten

Tweedaagse cursus inclusief volledig hotelarrangement op 15 en 16 jan.in Vasse (Twente) € 550,-
Vierdaagse cursus MBCT Bunnik op 25 jan., 8 febr., 8 maart, 12 april 2018, € 995,-.

Maandelijks stuur ik een nieuwsbrief met een instructieve tekst zoals je die in de rubriek Literatuur MOL kunt vinden. Wil je die ontvangen? Stuur dan je mailadres met de vermelding s.v.p. nieuwsbrief naar

info(_AT_)gerschurink.nl